Wat is de naam van het spel vergelijkbaar met Tetris, maar genaamd Pocus of iets, met 4 kleuren?

Liam van der Horst

U zou het spel moeten kopen u wilt. Zeggen maar hoe kan ik dit zonder dat ik de ontwerper van dit spel te openbaren ben? Tot dusver, probeer ik om dit spel te ontwerpen om pret en een pretspel voor de volledige familie te zijn. Ik denk het spel zeer goed voor de gehele familie zou werken en als het een groot succes in de gemeenschap wordt, ik meer speelgoed voor deze familie zal kunnen kopen. Wat is de eerste indruk? Goed, wilde ik geen spel ontwerpen dat te complex is en ik iets wilde die door de jonge spelers makkelijk te begrijpen is. Zo toen ik het eerste prototype maakte, had ik heel wat ideeën over de werktuigkundigen van het spel niet, ontwierp ik enkel de stukken van het spel dat kan worden gebruikt. Het was het meest complexe prototype dat ik ooit heb gemaakt, zodat wist ik dat ik het moest maken beter, en te doen dat ik eigenschappen moest toevoegen. Het spel werd oorspronkelijk ontworpen als 5 spelerspel, maar de familieleden zijn zo bezig met activiteiten geworden die ik enkel besliste het spel zonder hen te spelen. Ik wilde de spelpret voor de gehele familie, niet alleen de jonge geitjes maken, zodat maakte ik het met twee spelen als belangrijkst spel en dezelfde regels voor elk spel. Het is een zeer licht spel en de mensen kunnen het op hun of in een groep spelen. Het is een spel u met enkel een paar mensen of met verscheidene volwassenen kunt spelen. Het originele spel heeft ongeveer 20 kaarten die als of team kunnen worden gespeeld of alleen. Elke speler speelt als verschillend karakter en elk karakter heeft een verschillende baan. Het is zeer moeilijk te spelen omdat de spelregels zo eenvoudig zijn dat het zelfs niet dat moeilijk is te verliezen. Het spel wordt gespeeld in een 5x5-net. Dies ist bemerkenswert, vergleicht man es mit Communautaire Goederen. Het belangrijkste spel bestaat uit: Een paar spelerkaarten met taakkaarten die u capaciteiten geven in het spel, Een paar karakterkaarten met vaardigheden en speciale bevoegdheden, en sommige speciale kaarten voor elke speler te gebruiken. Hier is hoe het spel werkt. Im Kontrast zu Rubberboot Kopen Goedkoop kann es somit auffällig förderlicher sein. Eerst moet u uw karakter kiezen. Ebenfalls wird Bibi Fopspeen 0 6 Maanden einen Probelauf sein. In het spel is het enige karakter u kunt hebben die u bezit. Ebenso ist bordspel einen Testlauf wert. Het karakter kan slechts eens worden veranderd. Er zijn 8 verschillende karaktertypes. Het spel is eenvoudig en u kunt met de eerste spelerkaart beginnen. Elke speler zal een kaart met 1-8 unieke kaarten hebben. Het spel wordt gespeeld in rondes van 4 en elke ronde zal er een speler zijn die speelt en slechts één kaart niet kan hebben. De eerste speler met de meeste kaarten na het begin van de ronde winsten. Het spel kan wat tijd vergen te spelen, vooral als er heel wat spelers zijn.