Wat zijn de beste bordspellen?

Liam van der Horst

Er is geen beste raadsspel, maar er zijn sommige goede degenen. Vandaag ga ik over het spel spreken dat ik van het meest houd. En het is niet alleen één: er zijn andere spelen ik heel wat speel en ik heb altijd van hen ook gehouden! De jongste jaren heb ik raadsspelen gekocht meer dan ik me kan herinneren. Ik heb sommige werkelijk dure raadsspelen zoals degenen door Rovio, Zeebo, FTL, Fluxx gekocht. Ebenso mag Puzzel Woordenboek Nu Aanvraag Zoeken einen Testlauf sein. Ik heb ook mijn eigen raadsspelen als Alesha, Auchan, en vele anderen gehad. Gleichfalls ist Hout Buitenspeelgoed einen Anlauf wert. Zoals ik voordien zei, houd ik raads van Spelen maar ik denk dat de kwaliteit tegenwoordig een beetje niet heeft. Ik zeg niet dat wij meer goedkope raadsspelen om met groot nodig hebben te concurreren - namen, is het enkel dat er teveel van hen zijn. Ik wil u sommige ideeën brengen die ik heb dat ik zal helpen denk om de kwaliteit van raadsspelen te verbeteren. U zult heel wat hen opmerken:

Verwijder de regels en speel hen enkel. Sehen Sie sich den Jumbo Puzzel 1000 Stukjes Testbericht an. U kunt naar de opslag van het raadsspel gaan en enkelen controleren, te hoeven u niet om hen te leren, kunnen zij gemakkelijk worden opgenomen, als u van hen houdt. Sta de speler toe om de scheidsrechter te zijn en een score voor het spel te geven. Het is zo eenvoudig, zelfs begrijpen de kleine jonge geitjes dit. Deze manier u moet niet ongerust maken zich als een speler geen punt noteert en krijgt een vrije beweging. - U kunt regels voor verschillende soorten spelen aanbrengen: Het schaak, Controleurs, gaat, Carcassonne, gaat het Schaak versus, Monopolie, enz. U hebt zodat te spelen veel met, en de regels zijn zo gemakkelijk te begrijpen. Mijn motto moet zoveel mogelijk informatie gebruiken in de regels en in de artikelen, maar hen zo eenvoudig mogelijk houden. Das differenziert dieses Produkt von weiteren Artikeln wie bordspel. Ik zoek altijd nieuwe ideeën en heb heel wat vrije tijd waarin om iets tot stand te brengen die gelieve u zal. De spelen in deze blog zijn mijn eigen verwezenlijkingen, en ik heb geen toetreding met om het even welke uitgevers. Ik, echter, heb wat ervaring werkend met een groot uitgever en ben altijd gelukkig te helpen. Als u geinteresseerd in het kopen van een spel bent en meer over het zou willen kennen, of wat willen terugkoppelt op een bepaald raadsspel, laat me het weten en ik zal mijn beste uw vragen doen beantwoorden. Zoals op dit moment, zal ik proberen om alles te beantwoorden aangezien best ik kan. Voor om het even welke commentaren of vragen, voel vrij om me te contacteren. De blog is nog wordt uitgevoerd, zodat zullen de vermelde spelen worden bijgewerkt zodra de nieuwe artikelen verschijnen. Ik hoop om een nieuw artikel te schrijven minstens elke maand of zo. Gelieve te vergen de tijd om de artikelen te lezen alvorens u om het even welke raadsspelen koopt, aangezien ik zal proberen helpen om het even welke vragen beantwoorden kunt u hebben. Dank voor het bezoeken, gestemd verblijf. De spellijst De categorie van het hoofdraadsspel hier in Besluitvormingamsterdamzuidoost is de categorie: raadsspelen. Alle die spelen in die categorie worden vermeld zijn herzien door me in de laatste 30 dagen. Ik zal de lijst blijven bijwerken aangezien de nieuwe raadsspelen uit komen, maar ik zal een nieuw spel voor geen bepaalde maand publiceren als het spel binnen de laatste drie maanden is herzien. Ook maakt een lijst I hier van alle spelen beschikbaar op Tabletopia: De populairste raadsspelen op de plaats, vanaf 20 Oktober