Wat zijn de spellen die je spelen tijdens de les?

Liam van der Horst

Ik heb velen niet. Het is te gemakkelijk. Soms zal ik een spel met mijn vrienden spelen maar ik kan niet de namen van de spelen herinneren die wij hebben gespeeld. Ik heb geen plan of om het even welk spel dat ik houd van speel. U moet elke dag spelen. Das ist sehr wohl bemerkenswert, im Vergleich mit Karwei Zandbak Maar dat betekent niet dat u spelen moet spelen elke dag. Wanneer u begint spelen te spelen denkt u niet over hoeveel uren u zult spelen, maar u denkt over het spel en de manier u aan het eind zult krijgen. Zo moet het eerste ding spelen plukken dat u houdt en van hen uitprobeert. Ik heb ook een andere spelen dievan ik maar niet elke dag, als Magisch houd: Het Verzamelen zich. Hoe helpt deze blog u? Ik zal een post elke dag over de spelen die ik heb gespeeld, spel dievan ik houd en schrijven die ik wil kopen. Ik zal in detail strategie I gebruik ook verklaren om mijn tegenstander te slaan. Zo hoop ik dat elke dag er een post over raadsspelen is. Als er wat zijn dat ik niet behandelen zal ik het zeer spoedig doen. Nu, voor de blog ben ik geen blogger, ben ik de persoon die schrijft. Ik schrijf een partij over raadsspelen. Als u wilt het weten hoe te om spelen te spelen en hoe te met uw vrienden (of uw hond) te winnen toen kunt u mijn posten bekijken. Als u geen spelen hebt en wilt leren hoe te spelen, zijn er daar heel wat spelen (mijn lijst is hier vrij groot). Deze website is over mijn favoriete raadsspelen vanaf 2013 en van het vorige jaar. Het is mogelijk dat het een jaarlijkse blogpost zal zijn omdat ik een partij over sommige spelen in het jaar schrijf dat ik over hen heb geschreven. De uiterste datum die ik een blog over een specifiek spel was terug in 2012 heb geschreven zodat ik proberen=zal= om het opnieuw te doen elk jaar. Ik heb een beetje van een lijst van raadsspelen (met de meest gespeelde spelen). Ik heb een weinig meer informatie over wat het spel is en wat de regels hier zijn: U kunt altijd mijn index van het raadsspel voor spelen bekijken die ik momenteel heb gespeeld en gespeeld (controle het uit hier). Sehen Sie ferner den bordspel Test Testbericht an. Zo, beginnen met een goed spel! Zo hebben een blik bij het raadsspel „Kolonisten van Catan“ door de Kolonisten van Catan: Dit spel is zeer eenvoudig te leren. U bouwt een landbouwbedrijf en de spelers al begin met een reeks van 7 „hutten“ (een soort het voortbouwen op een net dat als dit kijkt: „H“). Uw hut wordt gebruikt om korrel voor de landbouwer (een karakter) te produceren, die hij voor handel (bijvoorbeeld, om wat voedsel te kopen), handel met de andere spelers, enz. kan gebruiken. Wanneer een oogst is verzameld (een karakter kan de oogst van één of andere soort op het landbouwbedrijf gehad hebben, bijvoorbeeld, wat vee of tarwe) de spelers worden betaald. Maar wanneer u Kolonisten van Catan speelt is het veel meer dan enkel makend geld en handel met uw buren. Hier is een spel waarin de spelers met een reeks „stapels“ beginnen, met elke stapel die het landbouwbedrijf vertegenwoordigen de kolonist waaraan werkt.