Wie kent het bord / tafelspel, waar je de crimineel / moordenaar raden door middel van vragen?

Liam van der Horst

Ik weet niet het. Het beste antwoord dat ik kan geven is dat ik geen idee heb hoe te om een moordenaar te vinden die door vragen kan worden gevonden. Ik vind het ook een vreemd beetje dat de mensen vragen me altijd over spelwerktuigkundigen maar niet de moed hebben om die werktuigkundigen te gebruiken, maar zij vragen over de moordenaars gebruikend die werktuigkundigen (of als niet, gebruiken zij verschillende totaal). Het andere ding dat ik altijd mensen vraag is: Hebt u de term „Hansam“ vernomen? Goed, is het antwoord „geen“, omdat Hansam meestal is vergeten. Hansam is een Nederlandse criminoloog en een detective en hij was de eerste Nederlandse persoon om een geautomatiseerde „geautomatiseerde“ politiedatabase te hebben. Doel van Hansam was een eenvoudige en ongecompliceerde manier te verstrekken om een betrouwbare index van de misdaden te creëren die zijn voorgekomen. Dit „automatiseerde“ database is wat Hansam wordt gebruikt om zijn onderzoek dat mogelijk te maken, dat hij nog tot op heden gebruikt. Hij was een beetje van een genie, en wij kunnen niet hem genoeg voor zijn inspanningen danken. Zijn idee was dat u een computersysteem, zoals dit één kunt gebruiken, en u uw eigen index kon creëren gebruikend de computer en dan de misdaden samen met elkaar verbinden. Auch wird Neo Pop Art einen Anlauf sein. U kunt meer over Hansam in de video op mijn YouTube-kanaal leren. Ik heb over Hansam in mijn boeken en artikelen op deze blog geschreven: De Troep in Amerika: Hoe het Westen aan de Maffia in Amerika en Laatste van de Kanonnen van Wilde Westennen, een boek over kanonnen en de Wilde Westennen werd verloren. Dit is mijn recentste project. Auch ist bordspel einen Probelauf wert. Ik zou een blog willen beginnen waarop ik elke Vrijdag over de spelen zal posten die ik interessant heb gevonden of over dingen met betrekking tot raad Games.As een Engelsman die in Europa leven, ik de video op een dagelijkse basis, elke dag kan slechts maken. De inhoud moet hier in het Nederlands zijn. Ik hoop om mijn blog in het Spaans en het Engels spoedig te vertalen. U kunt me via mijn blog of e-mailadres contacteren: vandhorne [bij] gmail.com zal ik graag al uw vragen in het Engels of in het Nederlands beantwoorden, aangezien ik gelukkig ben om u mijn adviezen te geven over spelen die interesseren me en over sommige onderwerpen zullen spreken die niet verwant met spelen zijn.