Wie schrijft hier?

Liam van der Horst

Mijn motto is „wij wil u helpen winnen. Wij hebben geen tijd om u te helpen verliezen“. Ik werk bij het maken van deze blog nuttig en gemakkelijk zo om zo mogelijk te navigeren, terwijl het houden van het neutraal mogelijk. Ik ben niet geinteresseerd in de politiek van de raadsspelen die ik, of in hun waarde in de spelindustrie ongeveer heb geschreven, hoewel ik om hun sociale effect en playability geef. Ik zal het woord ‚spel‘ in mijn blog als manier om te zeggen gebruiken dat ik houd van hen te spelen en gelukkig met hun resultaten ben, maar mijn ervaring kan van wat variëren de lezer van mijn blog kan interessant vinden.

Mijn doelstellingen voor de plaats zijn (in geen bepaalde orde): 1) om lezers wat nuttige informatie over de spelindustrie te geven. 2) om hen van de diverse manieren bewust te maken waarin de industrie maakt en hun spelen verdeelt.

In 2017, werd ik geïnterviewd door het Tijdschrift van The New York Times van Nederland over raadsgokken en ik besliste het voor u neer te schrijven.

Ik ben een een ontwerper en uitgever van het Raadsspel. In het verleden de vijf jaar, heb ik in drie landen gewerkt, heb ik twee spelen gepubliceerd, en ik heb twee meer ontworpen. In 2012 begon ik een bedrijf genoemd de Workshop van het Nederlandspel (NethGW) met sommige van mijn beste vrienden en partners. Het was een hartstochtsproject en ik moest onze financiën in orde krijgen. Wij zijn nu op het punt waar wij een bedrijf hebben dat onze producten produceert en hen verkoopt. Ik heb heel wat andere projecten in ontwikkeling en ik zie werkelijk ernaar uit te zien wat de toekomst brengt. Als u denkt u een project hebt denkt u u zou kunnen willen doen, verzendt me een bericht en wij over het kunnen spreken. U kunt elk van mijn artikelen over spelen en het bedrijfsleven in het algemeen ook lezen.

Mijn vader vertelde me altijd dat u niet bang zou moeten zijn om vragen te stellen en dat als u vragen stelt, u de antwoorden kunt krijgen. Dit is een grote reden waarom ik geniet van makend deze blogposten, omdat het me de kans biedt om vragen te stellen die ik over mij of mijn ervaringen kan nooit gewoonlijk stellen.

Wat ik van deze blog heb geleerd is dat heel wat mensen werkelijk bang om over hun ervaring van het Raadsspel zijn te spreken, en dat zij pijnlijk of beschaamd voelen wanneer zij. Zo wil ik een bespreking over het beginnen. Als u van een Blog van het Raadsspel in Nederland weet dat ik zou moeten bezoeken, gelieve me te laten van het op de hoogte zijn. Ik heb nooit een Nederlandse Blog van het Raadsspel bezocht. Er is overvloed van goede degenen in de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, en andere landen, maar ik heb nooit een Nederlandse Blog ontmoet. Ik denk het een werkelijk goede tijd is beginnen over Raadsspelen hier blogging. U weet wie u bent.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik een raad gamer, evenals een ontwikkelaar ben. Ik begon mijn eerste plaats op 5 Mei, 2010. Het werd mijn persoonlijke plaats na dat, en ik werk bij professioneel het ertoe brengen van mijn website om te zijn.

Voor het geval dat u benieuwd bent, is het beschikbaar voor een paypal schenking in ‚schenkt‘ ook sectie! En als u geen schenking wilt verlaten, kunt u van deze blog nog genieten kostenloos, maar u kunt me door een terugkomende maandelijkse schenking door mijn Patreon-pagina ook steunen, of u kunt iets door mijn Amazonië (het UK) of opslag van Amazonië kopen Canada (vs). Het kost u om het even wat extra om een aankoop door mijn verbindingen te maken, aangezien ik alles doe ik een eerlijke uitwisseling kan verzekeren, en ik voor geen steun zeer dankbaar ben u door mijn Patreon zou kunnen kunnen verstrekken. Als u hier vóór bent geweest en hier van de inhoud op deze plaats genoten, en u wilt helpen me steunen, heb ik een Patreon-campagneopstelling, en u kunt het steunen door hier te gaan, en ‚Geworden Patroon‘ te klikken knoop op het recht van deze pagina.