Zou je een Monopoly versie kopen waar vrouwen de voorkeur hebben?

Liam van der Horst

Een welke stomme vraag en wat een stom antwoord. Ik denk het een belachelijke vraag is en het ook verkeerd is. Er zijn heel wat vrouwen die raadsspelen spelen maar zij is niet altijd degenen u het beste kunt roepen. Het is niet waar dat alle vrouwen bij spelen even goed zijn, is het niet waar dat zij allen spelen op hetzelfde niveau kunnen spelen. Het is een leugen. Ik ben zeer trots om een vrouw op mijn gebied te zijn en het is een groot genoegen om al uw commentaren te lezen en uw berichten van steun te verzenden. Ik heb u allen gezien. Ik heb de berichten gelezen die u verzendt. Het maakt me een droevig beetje voelen omdat ik weet dat sommige vrouwen die raadsspelen spelen niet ook - het geweten zijn. Hierdurch ist es möglicherweise hilfreicher als Mochila Patroon Ontwerpen. Maar er is één ding ik u kan vertellen: Er zijn vele grote vrouwen, vele grote spelers die u nooit zult ontmoeten omdat zij raads geen Spelen spelen. Sommigen van hen hebben sinds kinderjaren gespeeld, maar het is moeilijk voor hen om het woord over de prachtige en pretspelen weg te gaan. Maar er zijn nog daar vrouwen wie als om raadsspelen te spelen. Zij zouden niet goed kunnen zijn - het geweten maar zij zijn nog daar en als zij een rente in raadsspelen hebben ik ben zeker dat zij niet alleen zijn. Misschien is het slechts me maar ik wil deze kennis delen en andere mensen aanmoedigen om Spelen van de pret de speelraad te hebben. Ik hoop deze blog u heel wat uiteinden, ideeën, en advies zal geven. Ik hoop u pret zult hebben. Ik ben een reusachtige ventilator van raadsspelen zodat besliste ik een manier te vinden om deze hobby met mensen te delen die geinteresseerd zijn. Ik probeerde om sommige dingen over het proces te weten te komen, wat geïmpliceerd is, en wat de kosten is. Ik dacht het groot zou zijn als u door deze blog kon lezen en voor zich beslissen als het voor u juist is. Ik hoop ook deze blog u kan helpen om de beste plaats te ontdekken om een raadsspel te vinden. Alvorens ik aan de lijst van inhoud krijg, te merken gelieve op dat de inhoud niet allen over het raadsspel is. In deze blog zult u mijn gedachten over het spel evenals wat ander materiaal vinden. Als u niet vertrouwd met mijn werk bent, kunt u mijn vorige blog lezen: De Raad Game Designer. Als u in hoe te om een goed raadsspel te maken geinteresseerd bent, lees dat. In deze blog ga ik over een bepaald spel, de Kolonisten van Catan spreken. Voor zij die aan het concept nieuw zijn, is de Kolonisten van Catan een raadsspel dat op de geschiedenis van Nederlands-Geboren wiskundige, Nederlandse diplomaat en politicus, Martin van Bommel gebaseerd is. Ebenso kann bordspel einen Probelauf sein. In dit raadsspel, nemen de spelers de rol van kleinschalige landbouwgemeenschappen over en bouwen een beschaving om te overleven. Het spel wordt gespeeld in rondes en kan verscheidene uren van gameplay duren. Gameplay is zeer eenvoudig te verklaren. Elke speler neemt de rol van één van de twee belangrijke kolonisten in een klein dorp. De spelers nemen draaien om de passende maatregel te vergen om de spelers in de richting van hun dorp te bewegen. De spelers zijn beperkt tot het voeren van één actie per rond. De kolonisten van de regels van Catan zijn als volgt:

Acties:

De kolonist beweegt één vierkant. De speler die zich eerst bewoog wordt de Kolonist.